Boksen in Rotterdam

Boek een proefles Boksen in Rotterdam

Boksen in Rotterdam

Welkom bij Silent Dragon, dé plek in Rotterdam waar je de kunst van het boksen meester kunt worden. Of je nu een beginner bent of je boksvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Ontmoet Onze Ervaren Trainer

Onder leiding van Enric Gunning, een ervaren trainer en voormalig professioneel vechter, bieden wij een premium trainingsprogramma aan dat zowel boksen als kickboksen omvat. Enric’s passie en kennis van de sport zorgen ervoor dat elke les niet alleen leerzaam maar ook inspirerend is.

Een Training voor Iedereen

Bij Silent Dragon Rotterdam geloven we dat boksen meer is dan alleen een sport. Het is een manier om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Ons programma richt zich op verschillende aspecten zoals techniek, conditie, kracht en gewichtsbeheersing. Maar dat niet alleen; we hechten ook veel waarde aan discipline en weerbaarheid.

Diverse Trainingsmogelijkheden

Of je nu zin hebt in sparren, gewoon op de bokszak wilt slaan of je techniek wilt verfijnen, bij Silent Dragon vind je een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Onze faciliteiten zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt om je boksvaardigheden te verbeteren in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Word Lid van Onze Community

Sluit je aan bij de Silent Dragon community in Rotterdam en ontdek hoe boksen je leven kan verrijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven voor een proefles. Samen werken we aan je doelen, of je nu streeft naar gewichtsverlies, het opbouwen van spierkracht, of simpelweg op zoek bent naar een nieuwe hobby waar je passie in kwijt kunt.

Sta klaar om jezelf te overtreffen en de beste versie van jezelf te worden bij Silent Dragon Rotterdam. Jouw reis naar meesterschap in het boksen begint hier. Kom langs en ervaar de kracht en gemeenschap van boksen zoals nooit tevoren. Tot snel in de ring!