Silent Dragon Rotterdam: Ontdek de Kracht van Kickboksen en Boksen in een Inclusieve Gemeenschap

Op zoek naar de perfecte plek om je lichaam en geest te trainen in een inclusieve en stimulerende omgeving? Zoek niet verder. Silent Dragon Rotterdam is de kickboks- en boksschool waar persoonlijke groei, gemeenschap en inclusiviteit centraal staan. 

Silent Dragon Holland lessen in Rotterdam

Bokszaktraining - Laat je energie los en verbeter je kracht, conditie en techniek met onze bokszaktrainingen. Bij Silent Dragon Rotterdam richten we ons niet alleen op technische vaardigheden, maar ook op je totale fitheid en weerbaarheid.
Kickboksen - Bij Silent Dragon in het bruisende Rotterdam versmelten traditionele vechtkunst en moderne fitnesstraining tot een uniek kickboksprogramma. Met focus op zowel fysieke kracht als mentale discipline, bieden onze ervaren trainers individuele aandacht en gepersonaliseerde trainingen voor alle leeftijden en niveaus.
Boksen - Onder leiding van de ervaren trainer en voormalig vechter Enric Gunning, biedt Silent Dragon Rotterdam een premium boks- en kickbokstraining aan. We richten ons op techniek, conditie, kracht en gewichtsbeheersing, maar ook op discipline en weerbaarheid.
Sparren - Voor onze geavanceerde leden en wedstrijdvechters bieden we specifieke spartrainingen. Deze sessies zijn essentieel voor wie zich wil voorbereiden op wedstrijden en zijn een integraal onderdeel van onze training.

BOKSZAKTRAINING IN ROTTERDAM: Jouw Fitness Transformatie Start Hier

Laat je energie los en verbeter je kracht, conditie en techniek met onze bokszaktrainingen. Bij Silent Dragon Rotterdam richten we ons niet alleen op technische vaardigheden, maar ook op je totale fitheid en weerbaarheid. Werk in je eigen tempo aan je beste, fitste zelf met onze gepassioneerde, professionele trainers.

 

KICKBOKSEN IN ROTTERDAM: Kracht, Concentratie en Discipline

Bij Silent Dragon in het bruisende Rotterdam versmelten traditionele vechtkunst en moderne fitnesstraining tot een uniek kickboksprogramma. Met focus op zowel fysieke kracht als mentale discipline, bieden onze ervaren trainers individuele aandacht en gepersonaliseerde trainingen voor alle leeftijden en niveaus. Kickboksen bij Silent Dragon is meer dan een sport; het is een pad naar zelfvertrouwen, persoonlijke groei en grensverleggende ervaringen. Sluit je vandaag nog aan en begin je reis naar meesterschap.

 

BOKSEN IN ROTTERDAM: Train Met De Elite

Onder leiding van de ervaren trainer en voormalig vechter Enric Gunning, biedt Silent Dragon Rotterdam een premium boks- en kickbokstraining aan. We richten ons op techniek, conditie, kracht en gewichtsbeheersing, maar ook op discipline en weerbaarheid. Sparren, boksen, of gewoon op de bokszak slaan, bij Silent Dragon Rotterdam vind je het allemaal.

 

SPARREN IN ROTTERDAM: Til Je Vaardigheden Naar Een Hoger Niveau

Voor onze geavanceerde leden en wedstrijdvechters bieden we specifieke spartrainingen. Deze sessies zijn essentieel voor wie zich wil voorbereiden op wedstrijden en zijn een integraal onderdeel van onze training. Bij Silent Dragon benadrukken we veilig en verantwoord trainen, met begeleiding van ervaren trainers die ook als scheidsrechters en juryleden hebben gediend bij grote vechtsportorganisaties.

Bij Silent Dragon Rotterdam is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, geslacht of ervaringsniveau. Kom bij ons trainen en ervaar de kracht van persoonlijke groei binnen een ondersteunende gemeenschap. Meld je vandaag nog aan en word de beste versie van jezelf bij Silent Dragon Rotterdam.

Trainer en oprichter
Silent Dragon Holland
Enric Gunning