Just You (alleen voor mensen met een fysieke of mentale beperking) (alleen voor mensen met een fysieke of mentale beperking) in Gouda

Woensdag van 16:15 uur tot 17:15 uur Just You kickboksen alleen voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Aanmelden verplicht!

Just You

We hebben een geweldig nieuw aanbod bij Silent Dragon Holland: kickbokslessen speciaal ontworpen voor mensen met een fysieke of mentale beperking, inclusief individuele begeleiding voor degenen die buiten de reguliere zorg vallen. Bij voldoende aanmeldingen creรซren we een aparte les voor iedereen om comfortabel te trainen, ongeacht hun beperking.

๐ŸฅŠ Ontdek de voordelen van sporten met Silent Dragon Just You! ๐ŸฅŠ

Sporten verbetert de zelfstandigheid, het zelfvertrouwen, de ontspanning, de gezondheid en de levenskwaliteit voor mensen met een beperking. Bij Silent Dragon geloven we dat iedereen kan genieten van sporten en bewegen, en we zorgen ervoor dat onze lessen leuk en toegankelijk zijn voor iedereen.

Wij bieden:

โœ… Specialistische ondersteuning
โœ… Veilige en respectvolle omgeving
โœ… Aandacht voor jouw behoeften en gemoedstoestand
โœ… Plezier en doelgericht werken

Laat niets je tegenhouden – sluit je aan bij onze kickbokslessen en ervaar het plezier en de voordelen van sporten bij Silent Dragon Holland! ๐Ÿ’ช

๐Ÿ“ฅ Voor vragen of aanmeldingen, mail naar: silentdragongouda@hotmail.com