Silent Dragon Gouda: Kickboksen voor Iedereen

Silent Dragon Holland lessen in Gouda

Kleuter KickboksenAls pioniers in Nederland hebben we bij onze kickboksschool een uniek kleuterkickboksprogramma ontwikkeld voor de jongste deelnemers van 3 tot 5 jaar.
Kickboksen voor KinderenIn Gouda bieden we veilige en verantwoorde kickbokslessen voor jeugdige enthousiastelingen. Onder professionele begeleiding maken we kickboksen toegankelijk voor iedere jongere die de technieken van deze sport wilt leren.
Cardio KickboksenCardio Kickboksen is een volledige workout voor je hele lichaam, ontworpen om je optimaal te leren kickboksen in een veilige en verantwoorde omgeving.
BoksenBij Silent Dragon Gouda bieden we een veilige en verantwoorde manier om te leren boksen onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs. ervaring, zorgen we ervoor dat je snel de technieken onder de knie krijgt en je jezelf kunt uitdagen.
SparrenOnze spartrainingen zijn onmisbaar voor ervaren boksers en kickboksers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. We bieden veilige en verantwoorde spartrainingen, exclusief voor ons wedstrijdteam en vaste leden.
Kickboksen voor VrouwenOnze exclusieve vrouwen kickbokslessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor vrouwen van alle leeftijden en niveaus. Verbeter je techniek en train je hele lichaam, terwijl je werkt aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid.
Kickboksen voor 50+Bij Silent Dragon bieden we inspirerende kickbokslessen speciaal ontworpen voor mensen boven de 50 jaar. We houden rekening met iedereen zijn fysieke en conditionele mogelijkheden, met als doel jou fitter en gezonder te maken.
BokszaktrainingBij onze bokszaktrainingen leer je kickboksen op een leuke en effectieve manier. Je werkt aan je conditie, kracht en techniek, terwijl je je concentreert op je eigen prestaties. Naast het aanleren van technieken, werken we aan je conditie, gewichtsbeheersing, kracht en weerbaarheid.
Just You (alleen voor mensen met een fysieke of mentale beperking)We hebben een geweldig nieuw aanbod bij Silent Dragon Holland: kickbokslessen speciaal ontworpen voor mensen met een fysieke of mentale beperking, inclusief individuele begeleiding voor degenen die buiten de reguliere zorg vallen.
TarievenKom jij in aanmerking voor het volwassenenfonds? Wij werken samen met het volwassenenfonds en dan betaald de gemeente Gouda het grootste gedeelte van jouw lidmaatschap waardoor ook jij lekker bij ons kan komen sporten.

Kickboksen voor Kleuters in Gouda

Als pioniers in Nederland hebben we bij onze kickboksschool een uniek kleuterkickboksprogramma ontwikkeld voor de jongste deelnemers van 3 tot 5 jaar. Deze veilige, verantwoorde en sportieve ervaring leert kinderen op een leuke manier dat sporten aangenaam en nuttig is, terwijl ze de fundamentele technieken van kickboksen onder de knie krijgen. Onze gespecialiseerde instructeurs leggen specifiek de nadruk op het ontwikkelen van fijne en grove motoriek, balans, conditie en discipline. Door sportspelletjes en serieuze training, houden we deze jonge leerlingen vol passie en plezier betrokken.

 

Kickboksen voor Kinderen in Gouda

In Gouda bieden we veilige en verantwoorde kickbokslessen voor jeugdige enthousiastelingen. Onder professionele begeleiding maken we kickboksen toegankelijk voor iedere jongere die de technieken van deze sport wilt leren, ongeacht hun doel: zelfvertrouwen, gewichtsbeheersing, discipline of wedstrijden. Wij zijn de enige school in Gouda die trots het vechtsportkeurmerk van de vechtsportautoriteit draagt. Onze pedagogisch en didactisch getrainde instructeurs, allen met wedstrijdervaring en uitgebreide kickboksopleidingen, nodigen je uit voor een gratis proefles.

 

Cardio Kickboksen in Gouda

Cardio Kickboksen is een volledige workout voor je hele lichaam, ontworpen om je optimaal te leren kickboksen in een veilige en verantwoorde omgeving. Deze training, bedacht door Erik Roukens van Silent Dragon Holland, richt zich op vetverbranding, conditieverbetering en techniek, zonder dat je bang hoeft te zijn voor blessures. Samen werken we aan je conditie, gewichtsbeheersing, kracht en weerbaarheid, altijd met veel passie, professionaliteit en plezier.

 

Boksen in Gouda

Bij Silent Dragon Gouda bieden we een veilige en verantwoorde manier om te leren boksen onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs. Ongeacht je ervaring, zorgen we ervoor dat je snel de technieken onder de knie krijgt en je jezelf kunt uitdagen. Samen werken we aan je conditie, gewichtsbeheersing, kracht, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen.

 

Sparren in Gouda

Onze spartrainingen zijn onmisbaar voor ervaren boksers en kickboksers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. We bieden veilige en verantwoorde spartrainingen, exclusief voor ons wedstrijdteam en vaste leden. Onze ervaren hoofdtrainers, met uitgebreide ervaring in het organiseren van vechtsportevenementen en als jurylid, zorgen voor de best mogelijke begeleiding.

 

Kickboksen voor 50+ in Gouda

Bij Silent Dragon bieden we inspirerende kickbokslessen speciaal ontworpen voor mensen boven de 50 jaar. We houden rekening met iedereen zijn fysieke en conditionele mogelijkheden, met als doel jou fitter en gezonder te maken. Kom voor een gratis proefles en ervaar hoe we jou op een leuke, veilige en verantwoorde manier in beweging krijgen!

 

Bokszaktraining in Gouda

Bij onze bokszaktrainingen leer je kickboksen op een leuke en effectieve manier. Je werkt aan je conditie, kracht en techniek, terwijl je je concentreert op je eigen prestaties. Naast het aanleren van technieken, werken we aan je conditie, gewichtsbeheersing, kracht en weerbaarheid. Kom langs en werk met ons aan de beste en meest fitte versie van jezelf!