Silent Dragon Gouda: Kickboksen voor Iedereen

Silent Dragon Holland lessen in Gouda

Kleuter KickboksenWij waren de eerste in Nederland en ontwikkelden het kleuterkickboksen voor de allerkleinsten van 3 tot en met 5 jaar. Veilig en verantwoord sportief en met veel plezier leren dat sporten leuk is en ondertussen de basistechnieken van het kickboksen onder de knie krijgen.
Kickboksen voor KinderenKickboksen voor de jeugd in Gouda. Veilig en verantwoord leren kickboksen met de best mogelijke begeleiding! Wij maken kickboksen toegankelijk voor echt alle jeugd die graag goed wil leren kickboksen. Of je nu wil werken aan je zelfvertrouwen, gewichtsbeheersing, discipline, weerbaarheid of voor wedstrijden wil gaan.
Cardio KickboksenVeilig en verantwoord echt goed leren kickboksen? Dat is waar het Cardio Kickboksen voor bedoeld is. De meest complete work out voor je hele lichaam met een optimale vetverbranding, conditieverbetering en techniek in combinatie met extra training voor je buik en beenspieren.
BoksenVeilig en verantwoord leren boksen met de best mogelijke begeleiding doe je bij Silent Dragon Gouda. In een hele open en ongedwongen sfeer waarbij respect voor elkaar hoog in het vaandel staat leer je boksen en krijg je een complete workout.
SparrenVoor wie al langer traint en wedstrijden doet of wil doen is de spartraining onmisbaar in zijn trainingen. Wij bieden deze training daarom ook apart aan van iedere andere les. De nadruk ligt bij ons op veilig en verantwoord trainen.
Kickboksen voor VrouwenKeihard maar op een leuke manier werken aan je eigen fysieke en innerlijke uitstraling samen met alleen maar andere vrouwen? Dan is deze les echt iets voor jou! De les is uitsluitend voor vrouwen die op een veilige en verantwoorde manier goed willen leren kickboksen.
Kickboksen voor 50+50 jaar of ouder en je oud voelen? Niet als je bij Silent Dragon de gaafste kickboks lessen volgt. Wij houden rekening met iedereen zijn fysieke en conditionele kunnen en ons doel is jou te helpen een stuk fitter en gezonder te worden.
BokszaktrainingLekker knallen als een malle op een bokszak? Dan is de bokszak training echt iets voor jou. Een complete work out en werken aan je conditie, kracht en techniek om zo echt goed te leren kickboksen.

Silent Dragon Holland in Gouda

Ben je op zoek naar een kickboksschool in Gouda waar je op een veilige, verantwoorde manier kunt trainen? Zoek niet verder! Silent Dragon Gouda biedt kickboksen voor alle leeftijden, met ervaren trainers en leuke lessen.

Onze trainers zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied, met jarenlange ervaring in kickboksen en andere vechtsporten. Ze zorgen ervoor dat je op een uitdagende en leuke manier leert boksen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij Silent Dragon Gouda is er een les voor iedereen.

Stel je voor: je werkt aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen, terwijl je tegelijkertijd nieuwe vrienden maakt en deel uitmaakt van een hechte, ondersteunende gemeenschap. Bij Silent Dragon Gouda is dat precies wat je krijgt. Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk en sociaal. Zo zorgen we ervoor dat jij met plezier naar de sportschool blijft komen.