If we can’t teach you…Nobody can!

Onze Locaties

Try the vibe, feel the vibe and become one of the vibes.

Silent Dragon – Gouda

Willem de Zwijgersingel 114 B,
2805 BS Gouda
Kleuter KickboksenAls pioniers in Nederland hebben we bij onze kickboksschool een uniek kleuterkickboksprogramma ontwikkeld voor de jongste deelnemers van 3 tot 5 jaar.
Kickboksen voor KinderenIn Gouda bieden we veilige en verantwoorde kickbokslessen voor jeugdige enthousiastelingen. Onder professionele begeleiding maken we kickboksen toegankelijk voor iedere jongere die de technieken van deze sport wilt leren.
Cardio KickboksenCardio Kickboksen is een volledige workout voor je hele lichaam, ontworpen om je optimaal te leren kickboksen in een veilige en verantwoorde omgeving.
BoksenBij Silent Dragon Gouda bieden we een veilige en verantwoorde manier om te leren boksen onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs. ervaring, zorgen we ervoor dat je snel de technieken onder de knie krijgt en je jezelf kunt uitdagen.
SparrenOnze spartrainingen zijn onmisbaar voor ervaren boksers en kickboksers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. We bieden veilige en verantwoorde spartrainingen, exclusief voor ons wedstrijdteam en vaste leden.
Kickboksen voor VrouwenOnze exclusieve vrouwen kickbokslessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor vrouwen van alle leeftijden en niveaus. Verbeter je techniek en train je hele lichaam, terwijl je werkt aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Silent Dragon – Rotterdam

Burgemeester Josselin de Jonglaan 27, 3042 NC Rotterdam
BokszaktrainingLaat je energie los en verbeter je kracht, conditie en techniek met onze bokszaktrainingen. Bij Silent Dragon Rotterdam richten we ons niet alleen op technische vaardigheden, maar ook op je totale fitheid en weerbaarheid.
KickboksenBij Silent Dragon in het bruisende Rotterdam versmelten traditionele vechtkunst en moderne fitnesstraining tot een uniek kickboksprogramma. Met focus op zowel fysieke kracht als mentale discipline, bieden onze ervaren trainers individuele aandacht en gepersonaliseerde trainingen voor alle leeftijden en niveaus.
BoksenOnder leiding van de ervaren trainer en voormalig vechter Enric Gunning, biedt Silent Dragon Rotterdam een premium boks- en kickbokstraining aan. We richten ons op techniek, conditie, kracht en gewichtsbeheersing, maar ook op discipline en weerbaarheid.
SparrenVoor onze geavanceerde leden en wedstrijdvechters bieden we specifieke spartrainingen. Deze sessies zijn essentieel voor wie zich wil voorbereiden op wedstrijden en zijn een integraal onderdeel van onze training.

Silent Dragon – Den Haag

Why join us?

N
Amazing Workout Facilities
N
Expert Coach
N
Consultation with Experts
N
Best Gym