Ontdek Kickboksen bij Silent Dragon in Den Haag – Iedereen Welkom, Elke Dag Ontwikkeling

Bij Silent Dragon in Den Haag geloven we dat kickboksen meer is dan alleen een sport – het is een pad naar persoonlijke groei, weerbaarheid en gemeenschapsgevoel. Ongeacht je leeftijd of ervaring, wij hebben een plek voor jou.

Silent Dragon Holland lessen in Den Haag

Just You - We hebben een geweldig nieuw aanbod bij Silent Dragon Holland: kickbokslessen speciaal ontworpen voor mensen met een fysieke of mentale beperking, inclusief individuele begeleiding voor degenen die buiten de reguliere zorg vallen.
Kickboksen voor Kinderen - Ons jeugdkickboksen is de perfecte combinatie van plezier en leren in een veilige omgeving. Bij Silent Dragon, krijgen kinderen de kans om hun zelfvertrouwen te ontwikkelen, discipline te leren, en weerbaarheid te vergroten.
Kickboksen voor 50+ - Wie zegt dat kickboksen alleen voor de jongeren is? Bij Silent Dragon, hebben we kickbokslessen speciaal ontworpen voor 50-plussers. Onze focus ligt op het creëren van een veilige, plezierige omgeving waar je aan je conditie kan werken, kracht kan opbouwen en je zelfvertrouwen kan vergroten.
Cardio Kickboksen - Zoek je naar een totale lichaamstraining met de opwinding van kickboksen? Probeer dan onze cardio kickbokslessen, ontworpen en ontwikkeld door Erik Roukens van Silent Dragon.

KICKBOKSEN VOOR KINDEREN IN DEN HAAG – Veilige Ontwikkeling, Maximale Fun!

Ons jeugdkickboksen is de perfecte combinatie van plezier en leren in een veilige omgeving. Bij Silent Dragon, krijgen kinderen de kans om hun zelfvertrouwen te ontwikkelen, discipline te leren, en weerbaarheid te vergroten. Onze ervaren trainers, allen in het bezit van een goedgekeurde VOG en EHBO diploma, zijn pedagogisch en didactisch opgeleid en zorgen voor een optimale begeleiding. Wij zijn trots op het bezit van het vechtsportkeurmerk, wat ons onderscheidt in Den Haag. Kom langs voor een gratis proefles en laat je kind de spannende wereld van het kickboksen ontdekken!

 

KICKBOKSEN VOOR 50+ IN DEN HAAG – Voel je Jong en Fit!

Wie zegt dat kickboksen alleen voor de jongeren is? Bij Silent Dragon, hebben we kickbokslessen speciaal ontworpen voor 50-plussers. Onze focus ligt op het creëren van een veilige, plezierige omgeving waar je aan je conditie kan werken, kracht kan opbouwen en je zelfvertrouwen kan vergroten. Ervaar hoe je een fittere, gezondere versie van jezelf kan worden met onze begeleide trainingssessies. Onthoud, leeftijd is maar een getal, dus kom langs voor een gratis proefles!

 

CARDIO KICKBOKSEN IN DEN HAAG – Complete Workout, Geweldige Resultaten!

Zoek je naar een totale lichaamstraining met de opwinding van kickboksen? Probeer dan onze cardio kickbokslessen, ontworpen en ontwikkeld door Erik Roukens van Silent Dragon. Je leert echt goed kickboksen zonder blauwe ogen of bloedneuzen, terwijl je werkt aan optimale vetverbranding, conditieverbetering en krachttraining. De sessies omvatten extra training voor je buik- en beenspieren, wat zorgt voor de meest complete workout in Den Haag. 

Bij Silent Dragon staan we voor gemeenschap, inclusiviteit en persoonlijke groei. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze kickboksgemeenschap in Den Haag, waar iedereen welkom is en elke dag een kans biedt om te groeien. Boek vandaag nog je gratis proefles!